ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Μπουνάκης Κωνσταντίνος
Γραφείο Τελετών Ηράκλειο / Κρήτη


 

Ο θάνατος είναι ένα μοιραίο γεγονός της ζωής, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και τον ύστατο φόρο τιμής για τους δικούς μας ανθρώπους.
Το Γραφείο Τελετών μας “Μπουνάκης Κωνσταντίνος” δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης τελετών και μνημοσύνων εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια, σεβασμό, διακριτικότητα και άψογο επαγγελματισμό.
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, το γραφείο μας, στέκεται πάντα δίπλα στην πενθούσα οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει αναλαμβάνοντας με σεβασμό και αξιοπιστία την πλήρη οργάνωση της τελετής του αγαπημένου τους προσώπου. 

 

     
     
 
 

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τα πάντα, όσον αφορά στη νεκρώσιμη τελετή, φροντίζοντας και για την παραμικρή λεπτομέρεια και το στολισμό ώστε να σας διευκολύνει και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.  Επίσης, αναλαμβάνουμε την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σωρού σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός Ελλάδος, καθώς και την αποτέφρωση της σωρού.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ειδικά σε έναν τομέα ευαίσθητο όπως αυτός της τελέσεως κηδειών αγαπημένων προσώπων και φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες χωρίς όμως να θυσιάζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία. 

Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι μερικοί από τους λόγους που ανέδειξαν το γραφείο μας ως το κορυφαίο στην οργάνωση επικήδειων τελετών όλα αυτά τα χρόνια στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. 

 
     
     


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο τελετών μας το οποίο εδρεύει Λεωφόρος Κνωσού 62 στο Ηράκλειο Κρήτης. Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.