Οργάνωση Κηδειών

 
Οργάνωση Κηδειών
Μπουνάκης Κωνσταντίνος | Γραφείο Τελετών Ηράκλειο / Κρήτη


 

Σίγουρα, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου και η ώρα του αποχαιρετισμού του, είναι από τις πιο οδυνηρές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου.  Αυτή την δύσκολη στιγμή, το Γραφείο Τελετών μας “Μπουνάκης Κωνσταντίνος” το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στέκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια και αναλαμβάνει με επαγγελματισμό την οργάνωση θρησκευτικών και πολιτικών κηδειών, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες που ανακύπτουν. Η πολυετής μας εμπειρία μας καθιστά ικανούς ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση κηδειών και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη αξιοπρεπή τελετή, φροντίζοντας ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μπορούμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε οποιαδήποτε κηδεία σύμφωνα με τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και την οικονομική σας δυνατότητες. Γνωρίζοντας τη σημασία που έχει η εικόνα μιας τελετής για την οικογένεια και το στενό περιβάλλον όσων αποχαιρετούν τον εκλιπόντα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις επιθυμίες σας και να φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο για λογαριασμό σας, φροντίζοντας ώστε να αποδοθούν στον εκλιπόντα όλες οι πρέπουσες τιμές, με σεβασμό, πάντα, στην οικογένεια και τον πόνο που βιώνει.

Από το πρώτο μέχρι και το τελικό στάδιο είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά και για να σας συμπαρασταθούμε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Για μας το υψηλό επίπεδο αποτελεί σταθερή αξία, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες μας αντανακλούν στον υπέρτατο βαθμό τις προσδοκίες των πελατών μας. 

 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο τελετών μας το οποίο εδρεύει Λεωφόρος Κνωσού 62 στο Ηράκλειο Κρήτης. Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.