Αποτέφρωση

 
Αποτέφρωση
Μπουνάκης Κωνσταντίνος | Γραφείο Τελετών Ηράκλειο / Κρήτη

Βασική προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η δήλωση του θανόντος για την επιθυμία του αυτή ή δήλωση συγγενών εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.
Είναι σημαντικό για εμάς να σεβόμαστε όλες τις θρησκείες, να μην ακυρώνουμε τις προσωπικές πεποιθήσεις των ανθρώπων και να πραγματοποιούμε μια κηδεία χωρίς διάκριση ή εμπάθεια. Έτσι, στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, το Γραφείο Τελετών μας “Μπουνάκης Κωνσταντίνος” το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορούμε να αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της αποτέφρωση της σορού, την οποία μπορούμε να ολοκληρώσουμε άμεσα, με ασφάλεια και επαγγελματισμό. 
Από το Σεπτέμβριο του 2019 η αποτέφρωση νεκρών γίνεται πλέον και στην Ελλάδα, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στη Ριτσώνα Ευβοίας, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποτέφρωσης σορών και οστών από εκταφές. Το Κέντρο λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική περιβαλλοντική νομοθεσία και τις διεθνείς προδιαγραφές και διαθέτει υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας, γνωρίζοντας βήμα βήμα τις κινήσεις μας και απαλλάσσοντας τους συγγενείς των αποθανόντων από το βάρος της διαφορετικής αυτής επιλογής. 

 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο τελετών μας το οποίο εδρεύει Λεωφόρος Κνωσού 62 στο Ηράκλειο Κρήτης. Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.