Οργάνωση Μνημοσύνου

 
Οργάνωση Μνημοσύνου
Μπουνάκης Κωνσταντίνος | Γραφείο Τελετών Ηράκλειο / Κρήτη


 

Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο. Είναι μια ημέρα μνήμης για τους ανθρώπους που έχουν φύγει, είναι ένας ακόμη δυνατός αποχαιρετισμός, είναι ένας τρόπος για να τιμήσουμε βαθιά αυτούς που χάσαμε. 

Ακόμα, τα μνημόσυνα είναι πολύ σημαντικά γιατί δίνεται η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος. Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι: τα σαράντα, τα τρίμηνα, τα εξάμηνα, στο ένα χρόνο καθώς και τα τρία χρόνια από την κηδεία όπου γίνεται και η εκταφή.

Το Γραφείο Τελετών μας “Μπουνάκης Κωνσταντίνος” το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνει να οργανώσει για εσάς τα αντίστοιχα μνημόσυνα, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους, παρέχοντας μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

Προγραμματίζουμε έγκαιρα τα μνημόσυνα που επιθυμείτε, σε ενορία ή κοιμητήριο, ενώ το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας φροντίζει για την πραγματοποίηση μιας αρμονικής και αξιοπρεπής τελετής. Η συνεργασία μας με τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μαζί λοιπόν, θα σχεδιάσουμε και θα τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου σας εκλιπόντα και με συμπονετικό τρόπο θα προσαρμόσουμε συνολικά τις υπηρεσίες του μνημόσυνου, κατόπιν των επιθυμιών σας.

 

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το γραφείο τελετών μας το οποίο εδρεύει Λεωφόρος Κνωσού 62 στο Ηράκλειο Κρήτης. Βρισκόμαστε πάντοτε εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.